Micro haar pigmentatie ervaringen

Micro haar pigmentatie ervaringen

De micro haar pigmentatie behandeling is een sterk opkomende behandeling. Er zijn online steeds meer micro haar pigmentatie ervaringen te vinden. Wanneer iemand last krijgt van haaruitval, bestaan er diverse opties om hier iets aan te doen. Veel mensen kiezen er in eerste instantie voor om bepaalde supplementen te gaan gebruiken. Omdat deze bij erfelijke haaruitval weinig tot niets uithalen, wordt er vervolgens overgegaan op haargroeimiddelen. Als blijkt dat dit ook niet of niet genoeg werkt, kan er voor worden gekozen om een cosmetische ingreep te ondergaan of een pruik te gaan dragen. De twee bekendste cosmetische ingrepen tegen haaruitval zijn haartransplantatie en micro haar pigmentatie.

Steeds meer BN’ers kiezen voor micro haar pigmentatie

Wat opvalt, is dat er ook verschillende BN’ers een micro haar pigmentatie behandeling hebben ondergaan. Denk hierbij onder andere aan Dean Saunders, Jaman en Brace. De micro haar pigmentatie behandeling is zelfs verschillende keren breed uitgemeten in de media. Items hierover waren te horen en te zien op onder andere de radio en tv. Sommige BN’ers hebben er voor gekozen om hun littekens van eerdere haartransplantaties te camoufleren. Andere BN’ers hebben het hele hoofd laten behandelen door middel van micro haar pigmentatie.

Online gedeelde micro haar pigmentatie ervaringen

Er bestaan verschillende gespecialiseerde klinieken in micro haar pigmentatie. Wij werken nauw samen met de MHP kliniek. Deze kliniek is een ervaren specialist op het gebied van de micro haar pigmentatie behandeling. We hebben diverse micro haar pigmentatie ervaringen van deze kliniek doorgestuurd gekregen, welke we met u mogen delen.

Micro haar pigmentatie ervaring van Ed

‘Het zit in de familie, kaalheid. Niet alleen mijn vader, maar ook mijn opa was al op jonge leeftijd kaal. De kans was dus al groot dat ik hier ook last van zou krijgen en ja hoor, het bleef me niet bespaard. Rond mij 22e begonnen de eerste tekenen van kaalheid te tonen. Naast een terugtrekkende haarlijn werd ook mijn kruin al behoorlijk zichtbaar. Het werd een behoorlijk frustratie. Het leek wel alsof mijn haar iedere dag zichtbaar achteruit ging. Na online het een en ander te hebben onderzocht, kwam ik al snel uit bij de micro haar pigmentatie behandeling. Een haartransplantatie was helaas geen optie. Door een zeer beperkt donorgebied en een groot kaal gebied, zou de behandeling niet het gewenste resultaat opleveren. De micro haar pigmentatie behandeling is in 3 keer tot een prachtig resultaat. Mensen schatten me 10 jaar jonger en ik krijg veel complimentjes. Kortom, ik ben er erg blij mee!’

Micro haar pigmentatie van Jeroen

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik gekozen voor de FUT haartransplantatie. Dit was toen de enige manier om het haar te laten transplanteren. Het resultaat was erg mooi, maar over het litteken ben ik zelf minder te spreken. In eerste instantie stoorde het litteken me niet, omdat hier nog haar overheen viel. Na 15 jaar is het overige haar op het hoofd echter ook uitgevallen, waardoor het haar aan de achterkant van het hoofd niet langer lang kan blijven. Ik heb er voor gekozen om het haar bovenop het hoofd kort te scheren. Hiervoor wilde ik alleen wel het FUT litteken laten behandelen, in combinatie met een micro haar pigmentatie behandeling voor de geschoren look. Het lijkt dan net alsof ik overal haarstoppels heb. Mijn keuze is gevallen op de MHP kliniek. Over het resultaat ben ik zeer tevreden. Dit is een echte aanrader om littekens te laten behandelen en weer een frisse en vitale look te krijgen!’

Micro haar pigmentatie ervaringen delen

Heb je deze behandeling ook ondergaan? Stuur het gerust op. Wij ontvangen graag micro haar pigmentatie ervaringen!