FUE CTS: Wat zijn FUE CT haarstimulanten?

FUE CTS: Wat zijn FUE CT haarstimulanten?

Er is gedurende 18 maanden wetenschappelijk onderzoek gedaan bij 180 mensen die eerder een FUE haartransplantatie hadden ondergaan, maar niet tevreden waren over het resultaat.

Uit dit onderzoek is gebleken dat de meeste matige of slechte eindresultaten veroorzaakt werden door doorbloedingsproblemen in de hoofdhuid.

Unieke haartransplantatie methode + haarstimulanten voor een optimaal resultaat

HairWorld Istanbul heeft een unieke haartransplantatie methode ontwikkeld. Het gaat om de FUE CT haartransplantatie methode. De grafts worden op een speciale manier geplaatst, waardoor de doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast wordt de haartransplantatie gecombineerd met verschillende haarstimulanten.

De behandeling bestaat uit een combinatie van meerdere handelingen bij elkaar:

 • FUE CT stimulanten.
 • Een PRP behandeling.
 • Het openen van de huidkanaaltjes in een veiligere diepte, waar betere bloedtoevoer is.
 • Een voedende en doorbloeding stimulerende shampoo, op 100% natuurlijk basis.
 • Een voor de FUE CT behandeling ontwikkelde vitamine en minerale pillen, op 100% natuurlijke basis.

De FUE CT behandeling kenmerkt zich door het plaatsen van de grafts in een andere laag van de hoofdhuid, waar een betere bloedcirculatie is. Dit wordt gecombineerd met FUE CT stimulanten. Deze stimulanten stimuleert de micro bloedcirculatie. Het herstelproces wordt hierdoor versneld, waardoor het eindresultaat tussen de 6e en de 9e maand zal liggen.

Een bijkomend voordeel van de FUE CT behandeling is dat de bestaande haren langer behouden zullen blijven. Dit wordt vooral gezien bij jongere mensen. Deze conclusie is getrokken door verschillende specialisten na 350 jonge patiënten te hebben behandeld in 3 jaar tijd.

FUE CT stimulanten

Deze stimulanten stimuleren de micro bloedcirculatie en de bloedtoevoer onder de hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat de haargroei 4 tot 6 keer sneller zal gaan.

Voordelen van de FUE CT haartransplantatie

De belangrijkste voordelen van deze innovatieve haartransplantatie methode:

 • Sneller eindresultaat van de geïmplanteerde haren.
 • Langer behoud van uw eigen haren.
 • 97% klanttevredenheid na één sessie.
 • De slapende haarzakjes worden geactiveerd.
 • Haaruitval wordt gestabiliseerd.
 • Het bestaande haar wordt voller en sterker.
 • Maximaal aantal grafts kunnen in één behandeling worden getransplanteerd.

Dankzij de ingrediënten zijn deze FUE CT stimulanten een regelrechte haargroei-booster. Het maakt het haar dikker, glanzender, langer en sterker. Het FUE CT behandelingspakket helpt op een zeer effectieve wijze, wanneer er voorheen problemen zijn geweest met de haargroei. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en groei van gezond en sterk haar.

Het FUE CT behandelingspakket activeert de slapende haarzakjes, versterkt de haarwortels en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Dankzij het FUE CT behandelingspakket zal het eindresultaat binnen 6 tot 9 maanden behaald worden. Normaal duurt dit ongeveer 12 maanden.