Micro haar pigmentatie kosten

Micro haar pigmentatie kosten

Over het algemeen zijn de micro haar pigmentatie kosten lager dan de kosten van een haartransplantatie. Een haartransplantatie kost gemiddeld tussen de €2.000 en €10.000 bij een Nederlandse kliniek en tussen de €1.000 en €4.000 bij een Turkse kliniek. Een micro haar pigmentatie behandeling kost daarentegen gemiddeld tussen de €500 en €3.000. We kunnen ons voorstellen dat dit voor u een aanzienlijk verschil is. De micro haar pigmentatie kosten hangen af van een aantal zaken. In dit artikel wordt uitgelegd waar u op moet letten bij de kosten van een micro haar pigmentatie behandeling en hoe u hier eventueel op kunt besparen.

Micro haar pigmentatie kosten vergelijken

Er bestaan in Nederland momenteel naar schatting ongeveer 10 klinieken die micro haar pigmentatie behandelingen uitvoeren. Dit aantal zal komende jaren sterk gaan stijgen. U moet er rekening mee houden dat de kwaliteit en daardoor het resultaat dat u bij veel micro haar pigmentatie klinieken kunt verwachten, sterk verschillen. Voor een mooi resultaat van de MHP behandeling zijn de volgende factoren essentieel:

  • Ervaring van de MHP specialist
  • De gebruikte pigmenten
  • De gebruikte apparatuur

Net als bij veel andere producten en diensten, kan ook voor deze behandeling gelden; goedkoop is duurkoop. Probeer altijd eerst online te zoeken naar micro haar pigmentatie ervaringen, voordat u een kliniek selecteert. Als de behandelaar niet voldoende ervaring heeft of er worden verkeerde producten gebruikt, is het mogelijk dat u wordt verminkt. Meestal kan het resultaat weg worden gelaserd, maar het is natuurlijk beter om dit te proberen te voorkomen.

Het is onder andere mogelijk om de micro haar pigmentatie kosten te vergelijken, door een bezoekje te brengen aan de website van de Nederlandse Haarstichting. De Haarstichting heeft namelijk een overzicht gemaakt van de kosten van diverse micro haar pigmentatie klinieken. Op deze manier is het eenvoudiger der kosten te vergelijken van de MHP behandeling.

Op de micro haar pigmentatie kosten besparen

Er zijn diverse manieren om op de kosten van een micro haar pigmentatie behandeling te besparen. In eerste instantie is het belangrijk dat u online onderzoek doet naar de verschillende tarieven die klinieken hanteren. Als u hier onderzoek naar doet, zal u direct opvallen dat de kosten per kliniek sterk verschillen. Daarnaast bestaan er vaak mogelijkheden om korting te krijgen op de micro haar pigmentatie behandeling. Het is vaak bijvoorbeeld mogelijk om micro haar pigmentatie korting te krijgen als u akkoord gaat met het gebruiken van herkenbare foto’s. Daarnaast beschikken sommige klinieken over een zogenaamde afmeldinglijst. Als mensen op het laatste moment afmelden, kunt u invallen. Op deze manier is het ook mogelijk om korting te krijgen op de behandeling.

Micro haar pigmentatie Turkije

Momenteel zijn er nog weinig klinieken in Turkije die de micro haar pigmentatie behandeling uitvoeren. Wellicht dat dit in de toekomst verandert. De micro haar pigmentatie kosten in Turkije zullen namelijk aanzienlijk lager zijn dan in Nederland. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen.